Ikon

Vi tilbyder

Fagenterprise

Ønsker du en skræddersyet løsning, hvor du får mulighed for selv at planlægge og koordinere hele byggeforløbet, er der rig mulighed for dette hos VN Tømrer. Fagentreprise har vi arbejdet med i løbet af de sidste mange år, og vi er derfor det helt rigtige kort at have på hånden, hvis du skal have et byggeprojekt gennemført med fagentreprise.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for et godt og solidt stykke arbejde i en god kvalitet indenfor de aftalte rammer.

 

 

Professionel rådgivning fra erfaren fagmand

Ønsker du fagentreprise, kan det være en stor fordel at rådføre sig med en erfaren tømrer, som du kan tage med på råd igennem hele byggeforløbet.

I forbindelse med et byggeforløb er der et hav af forskellige ting, som skal koordineres, og det kan derfor være en stor fordel at have en erfaren fagmand ved sin side. Styring af hele byggeprocessen, indhentning af byggetilladelse samt generel planlægning kan være et meget stort stykke arbejde, og derfor vælger de fleste altid at have en fagmand ved sin side i forbindelse med, at et større byggeri skal finde sted.

VN Tømrer yder altid rådgivning ved fagentreprise og hjælper med at skræddersy den helt rigtige løsning til netop dine ønsker og behov.

Vi laver også