TOTALENTREPRISE

VN Tømrer besidder stor erfaring indenfor totalentreprise og varetager gerne arbejdsopgaver indenfor totalentreprise i Thisted, Skive, Viborg samt på Nykøbing Mors.

Med totalentreprise kan du blot læne dig tilbage og lade os varetaget arbejdet for dig. Vi løser samtlige arbejdsopgaver samt planlægning og koordinering af alle arbejdsopgaver i forbindelse med det pågældende projekt, hvilket vi besidder stor erfaring med.

Totalentreprise kan være en stor fordel for dig, da du derved har en fast kontaktperson på hele det pågældende projekt. Med mange års erfaring i totalentreprise, kan du trygt overlade arbejdet til VN Tømrer.

Som medlem af Dansk Byggeri kan du være helt trygt ved at lade dit valg falde på VN Tømrer i forbindelse med dit byggeprojekt.

Spar oceaner af tid med totalentreprise gennem VN Tømrer
Når et byggeri skal igangsættes, kan det være en stor fordel for dig som bygherre at have en fast kontaktperson, som du altid kan gå til. VN Tømrer varetager gerne alt ansvar ift. Kontakten blandt andet med underleverandører mv.

Vi arbejder sammen med dygtige og erfarne håndværkere, der besidder stor erfaring indenfor totalentreprise, og du kan derfor være stensikker på at være i gode hænder, når du lader os om at løse din opgave.

Ring og hør mere i dag
Såfremt du ønsker at høre mere om totalentreprise, eller du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 21 26 47 66. Vi ser frem til at høre fra dig og til at udarbejde dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal vi være med til dit næste projekt?